Wellnessmassage is puur onstspanning


In mijn praktijk geef ik ontspannende massages als gediplomeerd wellnessmasseur.

In ons altijd maar drukke bestaan met altijd de druk om te moeten of te willen presteren kan het lichaam zichzelf niet meer volgen.

Is dan geen tijd meer voor herstel en zo onstaan spanningen in het lichaam maar ook in je hoofd.

Maar ook door een verkeerde werkhouding of langdurig in een zelfde positie te zitten onstaan spierspanningen en spierspanning kunnen leiden tot klachten


Bij een wellnessmassage bestaat de behandeling het meest uit strijkingen die kalmerend en langzaam zijn, om zo lichamelijk en mentaal tot rust te komen, met een rustgevende relax achtige muziek op de achtergrond.  

Een volledige massage is een massage van een uur waarbij het gehele lichaam aan bod komt, voor achterkant van het lichaam inclusief de voeten en ook een  hoofdmassage .

Of een massage waar slechts een deel van het lichaam wordt behandeld.


Zwangerschap massage


Zwanger zijn geeft al zoveel veranderingen in het lichaam van een zwangere vrouw dat ze eigenlijk gewoon tijd moet vrijmaken voor een uur heerlijk ontspannen.

Een zwangerschap massage is dan  veelal in rugrug of in zijligging met voldoende ondersteunende kussens.

De zwangere buik word niet gemasseerd maar dan met exrtra aandacht voor de omliggende spieren van het bekken benen armen en de onderrug.


Lomi Lomi massage

Dit is een ander soort massagetechniek waarbij in vloeiende beweging gebruik wordt gemaakt van de handen polsen en onderarmen, bijzonder ontspannende vorm van een massage

  

Iedereen kan af en toe wel een ontspannende massage gebruiken.

 

Discretie staat voorop !

De massages zijn 100 procent discreet en de niet te behandelen lichaamsdelen, worden afgedekt.